Show simple item record

dc.contributor.authorATIYA, AFAQ
dc.date.accessioned2021-07-18T06:38:09Z
dc.date.available2021-07-18T06:38:09Z
dc.date.issued2021
dc.identifier.urihttps://hdl.handle.net/20.500.11888/15916
dc.description.abstractConcept The project is a sustainable and eco friendly Museum of Fine Arts As the building and the design idea are inspired by the artworks of the artist Van Gogh The curved lines of the building express the fluidity of the building and its complete integration with the nature of the land without the need to change the topography of the land and preserve the environment as much as possible Sustainable materials were used that are close to the original environment of the place, as we used wood slides to cover the building To maintain the proper ventilation and shading of the building, slots of appropriate sizes were made behind the wooden pieces We also used the green roof on the roofs to increase integration with the earth and preserve the natural and refreshing green cover that merges between man and his sense of the original real art, which is the nature in which he was found The green spaces around the building were designed and decorated with sunflowers, which is a symbol of art in the world of artworks by Van Gogh.en_US
dc.language.isoenen_US
dc.titleASTHATIC MUSUMen_US
dc.typeGraduation projecten_US
dc.supervisorEMAN AMADen_US


Files in this item

Thumbnail
Thumbnail

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record